Notícies
Foto: Arxiu - Altafulla Ràdio
08 de febrer del 2024
La campanya 'Posa-li cara' al comerç d'Altafulla es trasllada al carrer amb noves accions
Els pròxims dies es podrà veure per la vila cartelleria de la campanya amb un codi QR per accedir a la guia de comerços i al vídeo promocional
La campanya de promoció del comerç d'Altafulla iniciada el desembre passat continua en marxa amb noves accions que pretenen fer arribar el seu missatge a tota la població. 'Posa-li cara' és el nom d'aquesta iniciativa que precisament posa cara en aquelles persones que es troben darrere de negocis i comerços locals i que són veïns i veïnes de la vila com qualsevol altre. Gent propera, amb un rostre reconeixible i que ofereix uns productes i serveis de proximitat. És aquesta la idea que es desgrana de la campanya i que ha tingut un primer punt de partida amb l'edició d'un vídeo on es pot veure una representació d'aquestes persones i dels més de 200 negocis que hi ha a la vila.

Si bé aquest vídeo es pot visualitzar des d'aleshores al canal Youtube de l'Ajuntament d'Altafulla, ara serà més accessible gràcies a uns codis QR que es podran trobar en els cartells que penjaran de diferents racons de la vila i en tòtems publicitaris. Ho ha anunciat en aquesta emissora el regidor de Promoció Econòmica, Tomàs Serra.

20240208_SERRA_Campanya

En la nova cartelleria s'hi trobarà tant el codi QR per accedir al vídeo com un altre per accedir a la guia digital on poder consultar tots els serveis i negocis que hi ha a la vila, classificats per sectors i temàtica i amb les seves dades de contacte.

Destaquen els serveis amb establiments associats i visibles a peu de carrer com l'hostaleria, les botigues d'alimentació, les farmàcies o centres de salut, però també hi ha molts empresaris autònoms que treballen des de casa i que ofereixen serveis com informàtics, instal·ladors, traductors o productores audiovisuals i tècnics de so i il·luminació.

Tots plegats conformen un teixit comercial a l'abast i que s'ha volgut posar en relleu per facilitar que el potencial client en tingui coneixement i accés i no vagi a un altre lloc a adquirir allò que pot tenir aquí.
Tomàs Serra, regidor de Promoció Econòmica d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla