Notícies
Foto: Copa Catalunya BTT
17 de març del 2023
La celebració de la Copa Catalunya de BTT a Altafulla aquest diumenge comportarà restriccions de trànsit puntuals entorn l'ermita
La policia Local ha organitzat un dispositiu per facilitar la consecució de la prova i la mobilitat a la zona
Aquest diumenge Altafulla acull una competició d'alt nivell en la categoria infantil com és la Copa Catalunya de BTT i més enllà de les derivades esportives, caldrà estar amatents a altres qüestions de caràcter logístic. Es tracta de la mobilitat que es veurà afectada de manera puntual entorn del Camí de l'Ermita, on es desenvolupa la prova. (entre la Ronda i el Camí de l'Ermita)

Així, el trànsit pels carrers Farigola i Espígol es veurà afectat des de les 10h fins que finalitzi la prova, cap al migdia i primera hora de la tarda. En aquell moment es tallarà l'accés en aquestes vies i es vetllarà perquè els veïns hi puguin accedir i sortir-ne sense problemes. Igualment, no es podrà aparcar en aquest àmbit i s'habilitarà l'aparcament alternatiu al Roquissar, també per acollir els vehicles dels participants en les proves, que són un total de 209 ciclistes. Durant tota la jornada, com ha explicat el sergent de la Policia Local d'Altafulla, Jordi Gil, hi haurà un agent específicament destinat a vetllar per la mobilitat en aquesta zona.

Entorn del Camí de l'Ermita s'han establert diferents circuits que tindran recorreguts d'entre 750 metres, per als esportistes més joves i fins a 2,45km per als més experimentats. La zona viurà tràfec intens des de primera hora del matí, ja que a les 8.30 és prevista l'entrega de dorsals. Les primeres curses s'iniciaran a les 10h i cap a quarts de tres és previst que s'acabi el dispositiu.
Jordi Gil, sergent de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Cinema a la fresca: 'As Bestas' de Rodrigo Sorogoyen
Divendres 22 de setembre a les 22h a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Baixada de Trastos
Diumenge 24 de setembre a les 11h des de l'Ermita de Sant Antoni
Organitza: Diables d'Altafulla
Vermut Popular amb dj Jarras
Diumenge a les 12.30h a la plaça del Pou
Organitza: Diables Petits d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla