Notícies
12 de febrer del 2016
La ciutadania impulsa una campanya de recollida de signatures per reclamar una residència amb centre de dia al municipi
Un cop s’aconsegueixi un suport social raonable, presentaran una sol·licitud a l’Ajuntament per exposar la seva demanda
El col·lectiu de gent gran d’Altafulla ha impulsat una campanya de recollida de signatures per reclamar la construcció d’una residència amb centre de dia al municipi. Els afectats reconeixen que “l’Ajuntament els ofereix un bon programa assistencial i de seguiment del dia a dia a través del projecte ‘Bon Dia’, així com una àmplia oferta d’activitats i tallers lúdico-culturals per millorar la seva qualitat de vida”. Troben a faltar, però, “un espai on viure en companyia de familiars, amics, i de persones conegudes de tota la vida”. Asseguren que ja hi ha avis i àvies que han hagut de marxar a viure a residències de fora del municipi, i consideren una “necessitat” disposar d’aquest servei a la vila.

De moment, la resposta de la ciutadania a aquesta demanda està sent molt positiva, i també s’hi han sumat l’Esplai de la Gent Gran, les escoles del municipi, i la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). La intenció és que s’hi adhereixin altres entitats.
El coordinador de l’ANC al municipi, Pere Piqué, ha explicat que “un cop tinguin un suport social raonable, presentaran una sol·licitud a l’Ajuntament per exposar la seva demanda i que posi fil a l’agulla”.

També diversos establiments hi donen el seu suport, com ara la Geladeria La Perla, la Perruqueria Imatge, el Forn Martí, la Farmàcia Susanna Domingo, els Queviures Paquita, el Forn Nogués, o el Quiosc Lluís, entre d’altres comerços.
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla