Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra - Anna F.
05 de juliol del 2021
La comissaria dels Mossos d’Esquadra a Torredembarra estarà acabada a finals de 2022
La cinquantena d’agents que s’hi destinaran ajudaran a millorar la seguretat i a cobrir les mancances de les policies locals del Baix Gaià
Les obres de construcció de la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra a Torredembarra començaran el pròxim mes de setembre i clouran en un període de 15 mesos. Així s’ha anunciat en la Junta de Seguretat Local celebrada el dijous 1 de juliol, que ha comptat amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena. La nova comissaria acollirà a una cinquantena d’agents, que actuaran en l’àmbit de cobertura de l’àrea del Baix Gaià.

La nova comissaria ajudarà a pal·liar la manca d’efectius o de recursos que a vegades pateixen les policies locals d’Altafulla, Torredembarra o Creixell. Una situació que ha conduït als tres municipis a sumar sinergies a partir d’un conveni de col·laboració, que permetrà que els agents es donin suport mútuament en cas de necessitar-ho. Així ho ha explicat el cap de la Policia Local d’Altafulla, Jordi Gil, en l’entrevista a l’Hora Local d’aquesta casa.

El nou cap de la Policia Local d’Altafulla també ha reconegut que aquest acord s’hauria d’haver fet molt abans perquè en els últims 13 anys hi ha hagut “una sèrie de mancances” que s’haurien pogut cobrir amb el suport mutu entre els agents dels cossos de seguretat que n’haguessin format part.

El conveni de col·laboració entre les policies locals d’aquests tres municipis ja ha estat aprovat pel Ple de l’Ajuntament d’Altafulla i el de l’Ajuntament de Torredembarra, a l’espera que ho faci el de l’Ajuntament de Creixell.
Jordi Gil, caporal de la Policia Local d'Altafulla
Jordi Gil, caporal de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla