Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
27 de febrer del 2024
La comissaria dels Mossos d’Esquadra de Torredembarra s’inaugurarà el 5 d’abril
L’equipament disposarà de tres plantes i una superfície total de 1.500 metres quadrats. La previsió és que aculli una cinquantena d’agents
La comissaria dels Mossos d’Esquadra de Torredembarra ja té data d’inauguració. Serà el divendres 5 d’abril, segons ha confirmat el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, en un acte a Riudoms.

L’obra, que ha costat 4 MEUR, està pràcticament acabada. Els treballs van iniciar-se al setembre del 2022 i s’han complert els terminis previstos, ja que es calculava que la inauguració tindria lloc durant la primavera del 2024.

L’equipament disposarà de tres plantes i, en total, una superfície de 1.500 metres quadrats. L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha explicat en declaracions a Ona la Torre, que espera que la comissaria compti amb la dotació d’agents necessària per donar cobertura a tot el Baix Gaià.

Es calcula que la comissaria dels Mossos a la Torre, que està situada a la zona de la Nova Torredembarra, comptarà amb una cinquantena d’agents. La caserna ha de donar servei a tota la subcomarca.
Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla