Notícies
Foto: Effecte Teatre
15 de maig del 2024
La companyia torrenca Effecteteatre presenta 'L'autèntica solitud del corredor de fons' a la Sala del Mar de Torredembarra
La taquilla serà a la inversa i el públic decidirà si paga i quin import després de veure l’obra
La companyia de teatre amateur Effecteteatre representarà l'obra 'L'autèntica solitud del corredor de fons', el 18 de maig, a les 19h, a l’Espai Cultural Sala del Mar. Es tracta d’una tragicomèdia escrita i dirigida per David Velasco, un dels membres de la mateixa associació torrenca. La representació té una durada d’uns 45 minuts.

Els més de 10 actors amateurs que pugen a l'escenari porten entre dos i tres mesos assajant per dur a terme l'obra i aconseguir el seu objectiu: fer gaudir el públic i que passi una bona estona. La taquilla serà a la inversa, que vol dir que només un cop vista la representació el públic decideix si pagar per ella i quant. Ara bé, hi ha places limitades i es podran reservar els tiquets fins al 17 de maig a Tickétic.
La representació de 'L'autèntica solitud del corredor de fons' compta amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Cultura.

SINOPSI DE L’OBRA
Una comèdia amb un fons cruel, com la vida mateixa. El nostre corredor pateix una rampa molt greu quan està a punt d'acabar una marató i no es pot aixecar. Se'n sortirà? Trobarà una ànima noble que l'ajudi, o la solitud serà el seu últim destí?
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla