Notícies
22 de gener del 2015
La connexió entre Altafulla i Torredembarra per la zona dels Munts estarà enllestida aquest primer trimestre del 2015
Queda pendent l’última capa asfàltica, així com les voreres i l’enjardinat. Les tasques es troben ara en procés d’adjudicació
L’Ajuntament d’Altafulla i l’Ajuntament de Torredembarra han tornat a reunir-se per trobar definitivament una solució a la connexió entre ambdós municipis per la zona dels Munts. El regidor d’Urbanisme, Jordi Molinera, es va trobar la setmana passada amb els responsables del consistori torrenc, i segons ha apuntat als micròfons d’Altafulla Ràdio, es preveu que els treballs s’hagin realitzar durant aquest primer trimestre del 2015. Queda pendent l’última capa asfàltica, així com les voreres i l’enjardinat. Les tasques es troben ara en procés d’adjudicació.

Molinera s’ha mostrat satisfet de poder donar solució a un problema que “genera molèsties als veïns i que comença a córrer pressa”.

Es tracta d’una demanda històrica al municipi. Les negociacions entre ambdós municipis, però, es remunten a ara fa poc més d’un any. El carrer en qüestió forma part del terme municipal de Torredembarra. La seva adequació estava inclosa dins del contracte de l'aigua de SOREA i havia de fer-se’n càrrec l’empresa Teyco. El cas Torredembarra, però, va obligar a aturar els treballs.
Jordi Molinera, regidor d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla