Notícies
Foto: Baix Gaià Diari
05 de novembre del 2014
La connexió entre Altafulla i Torredembarra per la zona dels Munts podria estar acabada el proper 2015
Les obres, incloses dins del contracte de l'aigua de SOREA i realitzades per l'empresa Teyco, s’han hagut d’aturar pel cas Torredembarra
Els ajuntaments d’Altafulla i Torredembarra anunciaven a principis d’aquest any que es posava fi a una demanda històrica al territori. El carrer que enllaça ambdós municipis per la zona dels Munts, fins ara de sorra i amb unes condicions insuficients per circular, estaria asfaltat abans de l’estiu. Un anunci que no ha estat possible. Les obres, incloses dins del contracte de l'aigua de SOREA i realitzades per l'empresa Teyco, formen part del cas Torredembarra, encara sota secret de sumari. Un fet que ha obligat a aturar els treballs.

Aquest mes d’octubre, els dos consistoris han mantingut diverses reunions per trobar una solució al respecte. El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Jordi Molinera, ha explicat que ha transmès a l’alcalde torrenc, Enric Grangel, i al regidor Jordi Solé, el requeriment del veïnat de la zona de reobrir el vial “el més aviat possible”.

Segons ha publicat el diari digital Baix Gaià Diari, la connexió no serà del tot efectiva fins el proper 2015. En referència a aquestes informacions, Molinera espera que aquesta sigui la data límit. A hores d’ara, segons l’edil, només queda pendent una capa asfàltica.

Escolta les declaracions de Jordi Molinera, regidor d'Urbanisme.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla