Notícies
Foto: ACA
28 de gener del 2016
La desembocadura del riu Gaià, protagonista enguany del Dia Mundial de les Zones Humides al Baix Gaià
La jornada tindrà lloc el dissabte a les 11h, i consistirà en una plantada d’espècies autòctones
El Dia Mundial de les Zones Humides se celebra el 2 de febrer amb l’objectiu de divulgar el valor d'un dels ecosistemes més diversos i rics biològicament però, alhora, particularment fràgils i vulnerables. Una difusió que no passa mai per alt al Baix Gaià. En aquesta ocasió, la protagonista de la jornada serà la desembocadura del riu Gaià.

L’activitat, impulsada per l’Associació Mediambiental La Sínia amb la col·laboració del grup GATA, tindrà lloc aquest dissabte 30 de gener a partir de les 11 del matí.

La coordinadora de voluntariat de l’entitat, Anna Arall, ha explicat que l’objectiu de la iniciativa és “donar a conèixer l’alt valor ecològic i mediambiental d’aquests espais que no estan gaire ben vistos”. Tot i això, ha reconegut que les administracions són cada vegada més conscients de la importància d’aquestes zones i hi donen suport.

La jornada tindrà un caire ben especial després de l’avinguda que es va viure a principis del mes de novembre i que ha permès que a hores d’ara continuï baixant aigua fins el mar. Consistirà en una plantació d’espècies pròpies del sistema dunar a la desembocadura i a la platja de Tamarit.

Aquelles persones que vulguin col·laborar en l’organització de l’activitat poden trobar-se amb els responsables de l’entitat a dos quarts d’11 a l’Hort de la Sínia.
Anna Arall, responsable de Voluntariat
Anna Arall, responsable de Voluntariat
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla