Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
12 de febrer del 2024
La Diputació aprova una modificació de crèdit de 4,5 MEUR per adquirir l’antiga seu de Caixa Tarragona
Després de reformar-lo, està previst que més de 300 treballadors de l’ens es traslladin a l’edifici de la plaça Imperial Tàrraco abans del 2027
El Ple de la Diputació de Tarragona ha donat llum verda a una modificació de crèdit per valor de 4,5 MEUR que li permetrà adquirir l’edifici de l’antiga entitat d’estalvis Caixa Tarragona, a la plaça de la Imperial Tàrraco, per fusionar-hi les seus corporativa i operativa de la institució. La proposta s’ha aprovat amb 17 vots a favor dels grups que formen el Govern de la Diputació (ERC i el PSC), del PP i de Vox, i 8 vots en contra del grup de Junts.

Abans del mes de juny es preveu fer efectiva l’adquisició de l’edifici, una operació que no requerirà de crèdits bancaris atesa la situació de robustesa econòmica de la institució. El diputat delegat de Serveis Generals i Instal·lacions corporatives, l’alcalde de Torredembarra Eduard Rovira, ha explicat en declaracions a Ona la Torre, que el preu és més avantatjós del que s’havia previst inicialment.

Un cop adquirit l’edifici, la reforma es preveu que estigui enllestida abans del 2027, amb una primera aproximació pressupostària que ronda els 5,5 MEUR. En total, es tracta de 7.782 metres quadrats on està previst que s’hi traslladin més de 300 treballadors. Pel que fa a l’actual seu corporativa de la Diputació, al Passeig de Sant Antoni, es destinarà a usos institucionals i de representació, entre d’altres.
Eduard Rovira, diputat delegat de Serveis Generals i Instal·lacions corporatives
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla