Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
27 de juliol del 2021
La Diputació de Tarragona es reforça per treure partit dels Next Generation
La institució és pionera en la licitació d’un servei d’assessorament i gestió dels fons europeus
La Diputació de Tarragona es reforça per a treure el màxim partit dels Next Generation, uns ajuts que han de permetre desenvolupar projectes transformadors per a la demarcació, i impulsar la reactivació econòmica i apostar per la sostenibilitat i la transformació digital. Per respondre-hi amb màxima eficiència, l’ens és una de les primeres administracions del país a treure a concurs públic la contractació d’un servei de consultoria per a l’assistència en la gestió dels fons Next Generation EU, amb un pressupost màxim de licitació 133.584.000 euros. Per a la seva presidenta, Noemí Llauradó, “la Diputació de Tarragona ha d’esdevenir la baula imprescindible per fer arribar els fons Next Generation als municipis i fer que capil·laritzin arreu de la demarcació”.

L’obtenció i l’administració d’aquests ajuts europeus suposa un gran repte per a les administracions públiques com la Diputació, ja que la magnitud i l’impacte econòmic que implicarà la tramitació i gestió d’aquests fons requeriran de coneixements especialitzats. La Diputació de Tarragona compta ja amb experiència en aquest sector, després d’haver gestionat altres projectes que compten amb finançament europeu, com els Projectes d'especialització i competitivitat territorial (PECT). Llauradó constata com “des de la Diputació, preparem l’organització per acollir i treure el màxim rendiment dels fons Next Generation, ens replantegem l’organització per fer-ho bé nosaltres i propiciar que el món local també ho pugui fer bé.”

Fins al 2 d'agost està obert el termini de presentació d'ofertes per al servei de consultoria i assessorament en la tramitació de les ajudes articulades en els Fons Europeus inclosos dins del pla de recuperació i resiliència Next Generation EU.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla