Notícies
Foto: FEHT
17 de maig del 2021
La Federació Empresarial d'Hostaleria de la Província de Tarragona es mostra optimista de cara a la temporada d'estiu
La nova presidenta de l'entitat, Marta Domènech, ha dit a 'Carrer Major', que es necessita consistència i que arribin totes les ajudes que se'ls va prometre
La Federació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona es mostra optimista de cara a aquesta temporada ara que es comença a obrir la restauració, tot i que esperen que no es facin passos enrere.

Així n'ha fet referència la nova presidenta, Marta Domènech, al programa 'Carrer Major', qui ha assenyalat que es necessita consistència i també que arribin totes les ajudes que se'ls va prometre.

Així mateix, critiquen que la generalitat redueixi les aportacions per promocionar l'Aeroport de Reus i la Costa Daurada i que el Govern es plantegi incrementar la taxa turística tenint en compte la situació de pandèmia que estem vivint.

Per altra banda, Domènech agafa la presidència amb moltes ganes i celebra que l'associació hagi hagut de passar a convertir-se en Federació perquè en els últims 3 anys han arribat a doblar els socis i tenen moltíssima feina.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla