Notícies
Foto: Arxiu - Altafulla Ràdio
12 d'abril del 2024
La finca del Canyadell d'Altafulla acull un taller de cuina amb plantes silvestres, aquest dissabte
L'activitat és de caràcter familiar i totalment gratuïta, amb inscripció prèvia
La finca del Canyadell d'Altafulla continua obrint les portes de manera periòdica per acollir activitats de tot tipus que contribueixin a dinamitzar l'espai i, alhora, donar-lo a conèixer a la ciutadania. Aquest dissabte serà un taller de cuina el que servirà d'excusa per gaudir de la natura i passar una bona estona descobrint aquest paratge natural de la mà dels seus gestors, l'entitat ecologista GEPEC-EdC.

Es tracta d'un taller de cuina ben especial, que tindrà com a protagonistes les plantes silvestres. És una activitat dirigida a tota la família i en aquesta s'aprendrà a identificar diverses espècies de plantes comestibles que podem trobar al nostre entorn, així com els diferents usos que els podem donar. Aquesta serà la part prèvia, teòrica, per després recórrer la finca tot recol·lectant plantes per tal d'utilitzar-les com a ingredients per unes quantes receptes. Al final, com no podia ser d'una altra manera serà el moment de gaudir dels sabors atorgats per aquestes plantes en un pica-pica amb els diferents plats cuinats durant el taller.

L'activitat és gratuïta i s'ha de formalitzar a través del web de l'entitat. Tindrà lloc aquest dissabte de 10h a 13h a la finca del Canyadell.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla