Notícies
Foto: Satèl·lit
09 de març del 2016
La formació altafullenca Satèl·lit es dissol
Joan Rubinat ha decidit dedicar el seu temps a la seva vida personal i laboral, i Oriol Maymó i Gerard Joan continuaran tocant
Després de gairebé cinc anys als escenaris, un EP i un disc de llarga durada, la formació altafullenca Satèl·lit es dissol. La banda ha fet pública la seva decisió a través d’un comunicat a la seva pàgina web i a les xarxes socials.

El guitarra, Joan Rubinat, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que “en el seu cas ha decidit fer un punt i a part, i que per la resta de membres, probablement, signifiqui un punt i seguit”. Ha explicat que “el dia a dia d’un grup porta molt de temps. Un temps que ara prefereix dedicar a la seva vida personal i laboral”. Pel que fa als seus companys Oriol Maymó i Gerard Joan, ha avançat que “seguiran tocant, i de ben segur tindran un lloc dins del panorama musical de Tarragona”.

En aquests gairebé cinc anys de trajectòria, Satèl·lit no només s’ha convertit en un nom, sinó que ha esdevingut una sonoritat pròpia. La banda ha actuat en diverses sales de renom, i ha estat guardonada amb diferents reconeixements. Recentment ha estat nominada als Premis Enderrock. Joan Rubinat s’ha mostrat “molt orgullós de la feina feta”, i ha destacat les “grans experiències viscudes i els bons records que els han enriquit molt, tant com a músics com a persones”.

Joan Rubinat ha volgut destacar que “el fet de prendre aquesta decisió no fa canviar la manera que tenen d’entendre la música. De fet, en el comunicat que ha fet públic la formació tots tres components asseguren que “Satèl·lit deixa d’orbitar, però la passió per la música no s’ha esgotat i seguiran empenyent endavant com ho han fet sempre. Potser per camins diferents però, de ben segur, en la mateixa direcció”.
Joan Rubinat, membre de Satèl·lit
Joan Rubinat, membre de Satèl·lit
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla