Notícies
03 de març del 2016
La gala dels Premis Enderrock 2016, en directe a Altafulla Ràdio
La Xarxa de Comunicació Local ofereix un programa especial a partir de les 21h, i el magazín ‘La Tarda’ es desplaça a Girona
Una trentena de televisions i ràdios locals, entre elles Altafulla Ràdio, emetran aquest dijous en directe, a partir de les 9 del vespre la gala dels Premis Enderrock 2016 – XVII Premis de la Música Catalana des del Teatre Municipal de Girona. L’acte conduït per Carles Xuriguera i Fel Faixedas és una producció de La Xarxa de Comunicació Local i el Grup Enderrock, amb el suport de Televisió de Girona.

La música catalana, però, ja serà la protagonista d’una programació radiofònica puntual que s’iniciarà a les 4 de la tarda amb una edició especial del programa magazín 'La tarda', en què de dilluns a divendres participa de manera activa aquesta casa. Al llarg de tres hores, Laura Alcalde (EMUN FM) i Sònia Tubert (FeM Girona) presentaran des del set situat a la plaça del Vi el programa que comptarà amb la presència de l’alcalde de Girona, Albert Ballesta; el director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau; la regidora de Turisme del consistori gironí, Glòria Plana, i el president de l’Associació d’Hostaleria, Josep Carreras. A més, a ‘La Tarda’ actuaran en directe Joan Rovira, Gemma Humet, Toni Solà, Blaumut i Animal. També es comptarà amb l'assistència d'Ebri Knight, Els Pets i Els Catarres.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla