Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
25 de maig del 2016
La Generalitat reconeix l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla pels seus 25 anys de trajectòria
L’homenatge té lloc aquest dimecres a les 18h a l'Auditori del Palau. També hi serà representat el Grup de Dones de Torredembarra
La consellera de la Presidència, Neus Munté, presideix aquest dimecres l'acte d’homenatge i de reconeixement públic de la Generalitat a les entitats que compleixen un quart de segle de trajectòria i d’implicació social en favor de l’equitat de gènere.

Actualment a Catalunya hi ha registrades 1.056 associacions de dones, 147 de les quals es troben a les comarques de Tarragona. D’aquestes, 39 seran homenatjades en l’acte que se celebrarà a partir de les 6 de la tarda a l’Auditori del Palau de la Generalitat en motiu del seu 25è aniversari.

L’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla serà una de les entitats que rebi el guardó de mans de Neus Munté. El recollirà la presidenta, Engràcia Carmona, qui s’ha mostrat molt satisfeta de rebre aquest reconeixement que esdevé “la recompensa de tots aquests anys de treball, d’esforços, i de dedicació per crear aquesta xarxa associativa”.

Ha explicat que el principal objectiu és “aconseguir que les dones tinguin un punt de trobada per realitzar les seves activitats de lleure i oci, i per mantenir-se actives”.

L’homenatge consistirà en una taula rodona on cinc representants de les entitats homenatjades explicaran la seva experiència en aquest àmbit. També hi intervindrà la presidenta de l'Institut Català de les Dones (ICD), Teresa Pitarch. A continuació, la consellera Munté farà un parlament institucional. Les acompanyaran el secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, Jordi Vilajoana; la directora del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, Mercè Garau; i la directora general d'Igualtat, Mireia Mata.

L’acte serà conduït per la periodista Lídia Prádanos, i finalitzarà amb l’actuació de la cantant Gemma Humet.

Del Baix Gaià, a banda de l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla, també hi serà representat el Grup de Dones de Torredembarra.
Engràcia Carmona, presidenta de l'Ateneu de Dones
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla