Notícies
02 de març del 2016
La manca d’acord entre els propietaris impossibilita l’obertura de l’avinguda Lluís Companys d’Altafulla
L’Ajuntament encara resta a l’espera de rebre la documentació que ha de permetre iniciar els tràmits per obrir el vial al trànsit
L’Ajuntament d’Altafulla no es mostra gens optimista amb l’arribada de la documentació per part dels propietaris de la zona de la Cabana que ha de permetre l’obertura al trànsit de l’avinguda Lluís Companys.

Ara fa uns mesos la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, parlava als micròfons d’aquesta casa d’un possible “principi d’acord” entre les parts implicades. Unes negociacions, però, que tornen a estar estancades. L’alcalde, Fèlix Alonso, ha insistit que “els propietaris continuen sense posar-se d’acord, i que, mentre es mantingui aquesta situació, el consistori no pot fer-hi res”. El batlle assegura que “no hi ha pressa per part dels propietaris perquè el mercat immobiliari encara no ha començat a aflorar”. Ha volgut destacar, però, que, “més enllà de tractar-se d’un tema privat, l’obertura del carrer significaria un benefici per la ciutadania”.

En cas que es corroborés aquest principis d’acord i que els propietaris fessin arribar la documentació pertinent a l’Ajuntament per iniciar els tràmits corresponents, el consistori hauria de presentar el projecte a la regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tarragona perquè en donés el vistiplau. La intenció és fer arribar l’autobús urbà tarragoní fins l’estació d’Altafulla. Ara fa parada a ‘Aiguamolls del Gaià’.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla