Foto: Ajuntament de Torredembarra
12 de març del 2024
La mostra ‘Ranxets, la cuina a Torredembarra’ serveix més de 1.500 tapes
En aquesta ocasió hi han pres part cinc establiments de restauració, el cuiner Àlex Segú i dos cellers del municipi
La mostra ‘Ranxets, la cuina a Torredembarra’ d’enguany ha servit 1.512 tapes en la jornada d’aquest diumenge 10 de març organitzada per l’Ajuntament. “Els restauradors que hi han participat han exhaurit els plats preparats”, destaquen des de l’àrea de Turisme i Comerç.
En aquesta ocasió, hi han pres part cinc establiments de restauració del municipi, el cuiner Àlex Segú i dos cellers de la Torre, Bon Vi i Cal Serafí, que han ofert degustacions de vins i caves de qualitat. En total, s’han degustat set tapes de diferents ranxets a un preu de 5 euros la tapa i la beguda.
Són: arròs amb bacallà, a Cal Silver; fideus amb galeres i romesco de moixina, a La Xerieuta; fideuejat amb tinta de sípia i allioli, a Las Palmeras; arrossejat amb gambetes i allioli, a l’Òxid; bull a l’allipebre, per part del cuiner Àlex Segú; i fideuejat de calçots i bacallà amb allioli de romesco, a La Ona Livorno.
Paral·lelament també hi ha hagut un taller infantil de cuina, amb 36 participants, a càrrec de Petit Xef, i un itinerant musical amb Small River Band Brass.