Notícies
Foto: Xarxa Santa Tecla
30 d'abril del 2024
La nova residència de gent gran de la Xarxa Santa Tecla a la Rambla Nova de Tarragona, a punt per començar obres
Els treballs han d’estar enllestits a finals de 2025 perquè venen condicionats per les aportacions de 5 MEUR dels fons europeus
Ben aviat començaran les obres de la nova residència de gent gran a l’edifici dels Caputxins, a la Rambla Nova de Tarragona. L’equipament, que gestiona la Xarxa Santa Tecla, disposarà de 70 places i substituirà i ampliarà l’actual residència Llevant, amb capacitat per a 60 usuaris.

Les obres han d’estar enllestides a finals de 2025 perquè venen condicionades per les aportacions de 5 MEUR dels fons europeus. El pressupost global supera els 8 MEUR. El trasllat a la Rambla Nova permetrà que el centre Llevant sigui 100% sanitari, i destinar els actuals espais de residència a més llits hospitalaris i a quiròfans per a intervencions ambulatòries.

El director adjunt de la Xarxa, Joan Aregio, ha explicat en una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’ de Ràdio Ciutat de Tarragona, que la nova residència de gent gran suposa un salt qualitatiu important.

Entre els projectes que fa poc s’han estrenat, en destaca el nou centre especial de treball a Vila-seca on hi treballen una quarantena de persones amb capacitats diverses.
Joan Aregio, director adjunt de la Xarxa Santa Tecla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla