Notícies
Foto: PAH Baix Gaià
04 de desembre del 2014
La PAH Baix Gaià fa parada aquest dijous a la Biblioteca Municipal d’Altafulla
El col·lectiu posarà a disposició de la ciutadania els documents pertinents per afegir-se a la campanya de recollida de signatures
La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) Baix Gaià farà parada aquest dijous a Altafulla. Després d’un any en funcionament, el col·lectiu està més que consolidat al territori, i compta ja amb una cobertura legal total.

La situació és cada vegada més complicada, i el nombre d’afectats per situacions d’aquest tipus s’ha vist notablement incrementat en els darrers mesos. És el cas d’Altafulla, on darrerament han sortit a la llum diversos casos. Elvira Pujol n’és la responsable al municipi. És per aquest motiu que des de la Plataforma volen donar-se a conèixer entre els afectats a la vila, i oferir-los les seves eines. Ho faran en la xerrada informativa que tindrà lloc avui a les 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal.

El col·loqui també servirà per apropar a altafullencs i altafullenques la campanya de recollida de signatures que van posar en marxa el passat mes d’octubre en suport a les persones afectades. Sol Baker ha avançat que posaran a disposició de la ciutadania els documents pertinents per sumar-s’hi. Des de la plataforma han recordat que com a persones que som, “tenim uns drets que podem defensar, i que la manera de fer-ho és lluitant junts”.

Entre les accions que ha dut a terme la PAH Baix Gaià també en destaquen l’empaperada de bancs i caixes, la redacció de diferents mocions municipals, les negociacions amb els ajuntaments del territori, i diferents visites als mercats municipals. La cita a Altafulla encara queda pendent.
Sol Baker, una de les responsables de la PAH Baix Gaià
Sol Baker, una de les responsables de la PAH Baix Gaià
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla