Notícies
Foto: La Violeta
17 de març del 2023
'La pell fina', l'obra de teatre que inicia la programació d'abril a La Violeta
Els creadors d' 'Ovelles' repetiran estada al casal municipal d'Altafulla amb una nova comèdia al voltant de la paternitat i l'amistat, que promet riures sense descans
Encara estem pendents de la programació del mes de març a La Violeta amb plats forts com el concert de Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves el pròxim dissabte 25, però ja coneixem un avenç d'allò que ens oferirà l'espai a l'abril. La primera de les propostes que ens arriba, el dia 15 a les 20h, és teatral i ho fa amb la premissa d'una de les sentències que marcarà tota la trama de l'obra: "És lleig".

Una frase que rarament es deixa anar quan coneixes un nounat, malgrat que ho puguis pensar, i que, en aquest cas s'expressa sense pudor i desencadena un seguit de circumstàncies que faran reflexionar al públic sobre la sinceritat, el valor de l'amistat i sobre la hipocresia, però que, sobretot faran riure i passar una bona estona al públic. És l'obra 'La pell fina', dirigida per Carmen Marfà i Yago Alonso, creadors d'un altre èxit que va passar per Altafulla com és 'Ovelles'. Aquest cop pujaran dalt de l'escenari els actors Àngela Cervantes, Francesc Ferrer, Laura Pau i Pau Roca. Així en parla el director artístic de La Violeta, Juan Cruz.

Per altra banda, La Violeta continua a l'abril amb la seva aposta pel cinema amb dos cicles més centrats en la descoberta dels clàssics de tots els temps. Dissabte dia 22 serà el torn del cicle d'animació, amb el Viatge de Chihiro, i dissabte 29 amb una segona tanda del cicle "Mafiós", amb Pulp Fiction.

Per totes aquestes propostes les entrades ja estan a la venda a través dels canals habituals com l'infotactile de la plaça del Pou, l'Oficina de Turisme o bé lavioleta.sacatuentrada.es.
Juan Cruz, director artístic de La Violeta
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es