Notícies
Foto: Twitter Patrícia Plaja
01 de juny del 2021
La periodista Patrícia Plaja, nova portaveu del Govern
La fins ara cap de premsa dels Mossos, assumeix el nou repte després de 13 anys al capdavant de la comunicació de la policia catalana
La periodista i fins ara cap de premsa dels Mossos, Patrícia Plaja, serà la nova portaveu del Govern. Plaja ocupava el càrrec com a màxima responsable de la comunicació de la policia catalana des de fa 13 anys. I ha estat lloada especialment per la tasca que va dur a terme durant la crisi pels atemptats del 17-A del 2017. Per aquest motiu va rebre, juntament amb el cap de Comunicació de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat, Marc Homedes, el premi Blanquerna al Millor Comunicador del 2017.

La periodista, natural del Baix Empordà, també és coneguda a casa nostra, a Tarragona, ja que va treballar al diari El Punt, corria l'any 2005. Abans d'accedir al seu càrrec al capdavant de Mossos, també va treballar com a periodista a Ràdio Barcelona-Cadena Ser.

Fins ara ha combinat la seva feina amb ser professora associada a Blanquerna-Universitat Ramon Llull. A més de ser col·laboradora com a professora docent a la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Politècnica de Catalunya.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla