Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
11 d'agost del 2021
La plaça de l’Església s’omple de virtuosisme i talent amb el concert Classic Meet Jazz
El concert encapçalat per Claudi Arimany fa arribar el FIM d’Altafulla a l’equador amb un balanç positiu per part de l’organització
La plaça de l’Església ha acollit aquest dimarts a la nit un dels concerts més esperats del 34è Festival Internacional de Música d’Altafulla, el Classic Meet Jazz. El públic, que ha evidenciat la rellevància de la cita ocupant les 185 cadires que hi havia disponibles, ha dedicat una ovació als músics Claudi Arimany, Santi Escura, Eduard Sánchez, Jordi Cabarrocas i Ferran Guillamet, al final de la vetllada.

Minuts abans que el director del festival, Claudi Arimany, presentés el concert, alguns assistents ja tenien clar que hi hauria una bona dosi de talent i virtuosisme sobre l’escenari. Com és habitual, també han elogiat la plaça, que suposa un lloc ideal per celebrar aquest tipus d’esdeveniments.

Igual que molts dels assistents, alguns músics també repeteixen d’una edició a l’altra. És el cas del flautista Eduard Sánchez, que en declaracions a Altafulla Ràdio ha destacat la singularitat del festival tant pel tipus de música que ofereix com pel lloc on se celebra.

Amb el concert d’aquest dimarts, el FIM d’Altafulla ha arribat a l’equador. Només resten tres concerts dels set que s’han programat enguany, i des de la regidoria de Cultura fan un balanç positiu pel fet de poder celebrar l’esdeveniment en plena pandèmia, i de repetir els números de la darrera edició. Ho explica la titular de l’àrea, Gemma Maymó.

El festival continuarà a partir del pròxim dimarts 17 d’agost amb l’actuació de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48. El dissabte 21 serà el torn de la Nit d’Òpera, Sarsuela i Cançó, mentre que el certament clourà el dimarts 24 amb Música per acordió. Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, als infotactile o a la pàgina web www.altafulla.cat.
Públic del FIM
Eduard Sánchez, flautista
Gemma Maymó, regidora de Cultura
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla