Notícies
Foto: arxiu Altafulla Ràdio
14 de febrer del 2024
La Policia de Torredembarra deté dos homes per robatori amb força a la deixalleria
En total eren cinc les persones que havien accedit a la instal·lació supramunicipal, però tres es van poder escapar corrent
La Policia Local de Torredembarra ha detingut dos homes com a presumptes autors d’un robatori amb força en grau de temptativa a la deixalleria supramunicipal, ubicada al polígon industrial Roques Planes. Els fets es remunten al dimecres de la setmana passada, 7 de febrer, al voltant de les 19h.

El cos de seguretat torrenc ha explicat que va rebre l’avís de que diverses persones havien saltat la tanca de la instal·lació i es trobaven al seu interior. Quan les patrulles hi van arribar van trobar-se fins a cinc persones al lloc dels fets. Totes elles van desobeir l’ordre d’aturar-se i van córrer en diferents direccions, diuen els agents. De fet, en un comunicat emès des de l’Ajuntament de la Torre, expliquen que dos individus van fugir creuant l’antiga carretera de la Riera de Gaià i posant en perill la densa circulació que hi havia en aquell moment. Una altra persona va córrer en direcció a Altafulla, i dos homes més van saltar la tanca per entrar al recinte de la nau de la Brigada Municipal.

Aquests darrers són els dos presumptes autors del robatori, ja que van poder ser detinguts. Els agents han explicat que al moment de l’arrest portaven a sobre tisores de poda i guants antitall.
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla