Notícies
23 de juny del 2015
La Policia Local d’Altafulla activarà un dispositiu especial per la nit de Sant Joan
El consistori ha rebut tres sol·licituds per encendre fogueres, la pròpia de l’Ajuntament, i altres dues de caràcter privat
La Policia Local d’Altafulla activarà un dispositiu especial durant la nit de Sant Joan. Més enllà del servei habitual, els agents dedicaran especial atenció a les fogueres i als petits incidents que es puguin produir amb el foc. El sotsinspector, Àngel Fernàndez, ha explicat que avui la tasca de la policia passa per verificar el correcte estat de les fogueres, tant pel que fa a material com pel que fa a cablejat, per evitar cap tipus de risc, i avisar els Bombers perquè ho corroborin.

La regidora de Festes, Alba Muntadas, ha parlat de la importància de comunicar a l’Ajuntament mitjançant instància la intenció d’encendre una foguera a nivell particular. A dia d’avui s’han rebut tres sol·licituds, la pròpia de l’Ajuntament, i altres dues de caràcter privat. Aquelles fogueres que no hagin estat autoritzades, no compliran amb la normativa i seran considerades il·legals.

Tot i que la majoria dels incidents que s'acostumen a registrar durant aquesta nit són menors, cal seguir treballant per reduir-los. En referència a la manipulació de petards, el responsable del Grup de Diables Petits d’Altafulla, Jordi Andreu, ha aconsellat “molta precaució”, i que es respectin les franges d’edat dels petards.

Els petards estan classificats en les categories 1, 2, i 3. Els de la primera classe només poden manipular-los els majors de 12 anys; els de la segona, els majors de 16; i els de la tercera, els de 18 anys. Des de Protecció Civil es matisa que la supervisió d'un adult no permet oblidar ni saltar-se aquestes limitacions per edat.
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Alba Muntadas, regidora de Festes
Jordi Andreu, responsable del Grup de Diables Petits
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla