Notícies
Foto: Hotel Gran Claustre
17 d'agost del 2021
La Policia Local d’Altafulla deté a un noi després de cometre un robatori a l’Hotel Gran Claustre, on hi estava allotjat
El detingut va robar 300 euros a una parella d’una altra habitació, i també va intentar assaltar la casa d’un particular
La Policia Local d’Altafulla ha detingut aquest diumenge a un noi per ser el presumpte autor d’un robatori a l’Hotel Gran Claustre, i també d’un intent de furt en un habitatge particular. Els fets van succeir a la nit, i la detenció de l’individu es va produir hores després gràcies a la coordinació entre els agents locals i els Mossos d’Esquadra.

La Policia Local va rebre una trucada des de la recepció de l’hotel, on se’ls informava que un noi havia entrat en una altra habitació i havia robat 300 euros en metàl·lic. Així ho ha explicat el cap de la policia, Jordi Gil, en declaracions a Altafulla Ràdio.

En arribar a l’hotel, els agents van veure l’individu sortint corrents. Posteriorment, aquest va entrar a un domicili particular, la qual cosa va sorprendre el propietari, que va començar a cridar. Les característiques que va donar a la policia corresponien a les del presumpte lladre de l’hotel.

Es dona la circumstància que el detingut estava allotjat a l’Hotel Gran Claustre juntament amb tres persones més, i això “va facilitar la detenció”, com ha assegurat Jordi Gil. Posteriorment, els agents el van posar a disposició del jutjat del Vendrell.
Jordi Gil, cap de la Policia Local
Jordi Gil, cap de la Policia Local
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla