Notícies
Foto: Policia Local d'Altafulla
13 de juliol del 2021
La Policia Local d'Altafulla deté dos homes per furtar 190 euros en begudes alcohòliques a un supermercat
El cos policial està amatent a la zona comercial per la proliferació dels furts en aquesta època de l'any
Dos homes han estat arrestats aquest dilluns a Altafulla com a autors d'un delicte lleu de furts en un establiment comercial de la vila. La Policia Local d'Altafulla els va localitzar en una batuda després de rebre l'avís del responsable d'un establiment de la zona comercial, del Mercadona. Segons sembla, els homes haurien sortit del supermercat carregats amb ampolles de diferents tipus de licors i van ser recriminats per una de les treballadores de l'establiment, que, alhora va ser insultada pels individus.

El cap de la Policia Local d'Altafulla, Jordi Gil, ha detallat en aquesta emissora com es van produir les detencions després de l'alerta rebuda des del supermercat.

Com ha explicat Gil, dels dos detinguts, un no tenia domicili conegut a l'estat espanyol i tenia una ordre de la Guàrdia Civil d'Alacant per esbrinar el seu domicili i va passar a disposició judicial. L'altre delinqüent va ser jutjat per la via ràpida al Vendrell i va quedar en llibertat. En voler recuperar el vehicle que havia quedat immobilitzat per la policia, però, va agredir un agent i se'l va tornar a detenir, aquest cop per agressió a l'autoritat.

Des del cos policial s'alerta que aquest tipus de furts tant pel que fa a objectes o productes d'establiments com pel que fa a pertinences dels clients proliferen amb l'arribada de l'estiu i és per això que estan amatents a les zones més susceptibles de la vila, com la zona comercial. En els furts a persones, es juga a despistar la persona deixant caure unes claus o unes monedes a terra i advertint a la víctima, que s'acotxa a recollir-les i s'aprofita el moment per furtar-li la bossa.

El cap de la Policia Local d'Altafulla assegura que ja hi ha diferents ossos policials locals coordinats amb els Mossos d'Esquadra per tal d'atendre aquesta dinàmica dels fets delictius a l'estiu sobretot en poblacions del litoral català. De fet, els dos detinguts aquest dilluns transportaven en el seu vehicle altres bosses carregades amb més ampolles, segurament robades en establiments d'altres municipis veïns.
Jordi Gil, cap de la Policia Local d'Altafulla
Jordi Gil, cap de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla