Notícies
10 de desembre del 2015
La Policia Local d’Altafulla posa en marxa una campanya per controlar el consum d’alcohol al volant
Els agents també posaran en marxa en els propers dies el Pla Grèvol, un dispositiu de prevenció i reducció de furts conjunt amb els Mossos
La Policia Local d’Altafulla posa en marxa aquest dijous una nova campanya de control d’alcoholèmia i de consum de drogues al volant. Un nou dispositiu impulsat des del Servei Català de Trànsit que s’allargarà fins el dia 20 de desembre.

La finalitat de la campanya és detectar aquells conductors que condueixen sota els efectes de l’alcohol o les drogues. Amb una taxa d’alcohol entre 0,25 i 0,60 és infracció administrativa, i superior a 0,60 és un delicte amb la corresponent instrucció de diligències.

Aquest nou dispositiu pretén aconseguir un canvi cultural en la conducció, la circulació, i la mobilitat de la ciutadania que ajudi a evitar l’incompliment de les normes bàsiques de trànsit, i, conseqüentment, reduir la sinistralitat viària.

Paral·lelament, la Policia Local d’Altafulla posarà en marxa també en els propers dies el Pla Grèvol. Un dispositiu conjunt amb els Mossos d’Esquadra que té la voluntat de prevenir i reduir els furts i robatoris en comerços i estrebades al carrer, que acostumen a intensificar-se durant aquest període nadalenc.

El sotsinspector, Àngel Fernàndez, ha explicat que la campanya reforçarà el servei d’horari de tancament d’establiments que ofereix a la ciutadania cada dia durant tot l’any amb un agent al Barri Marítim i un agent al poble. Els Mossos d’Esquadra patrullaran al municipi uns dies concrets, que han estat pactats prèviament amb la Policia Local.

Aquest patrullatge conjunt, que permetrà mantenir contacte directe amb els comerciants, s'alternarà amb el patrullatge amb vehicle i amb la realització de diferents punts de control estàtic.
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla