Notícies
14 de novembre del 2014
La Policia Local d’Altafulla reconeix la tasca dels seus efectius en el marc de la Festa Major de Sant Martí
El cos de seguretat també ha premiat la col·laboració de la Policia Local de Torredembarra, de Protecció Civil, i de la Brigada Municipal
La Policia Local d’Altafulla també ha volgut participar de la Festa Major. Aprofitant la celebració de Sant Martí, el cos de seguretat ha organitzat un acte de reconeixement en col·laboració de l’Ajuntament.

La Sala de Plens ha acollit aquest dimecres una trobada en què s’han lliurat diferents distincions no només a la Policia Local d’Altafulla, sinó també a la Policia Local de Torredembarra, a Protecció Civil, i a la Brigada Municipal, principalment pel que fa a l’àmbit de la cooperació entre els diferents col·lectius.

Una col·laboració que l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha titllat de “fonamental” per al bon funcionament de la vila. També ha destacat la necessitat d’un sentiment de ciutadania per part de la població. En aquest sentit ha insistit que “cal fer pedagogia”, i ha presentat els impostos com a “eina necessària perquè existeixin aquests serveis socials”.

En la mateixa línia s’hi ha referit la regidora de Governació de l’Ajuntament de Torredembarra, Olga González, qui ha agraït a l’Ajuntament d’Altafulla el reconeixement, i ha qualificat de “molt necessària” aquesta col·laboració.

L’acte ha reconegut Julià Pérez amb la medalla al treball, pels 20 anys de servei com a policia local; l’inspector dels Mossos d’Esquadra Ramon Franquès, per la col·laboració amb la Policia Local i per la planificació dels serveis conjunts que han fet reduir el número d’infraccions i delictes; els membres de la Brigada Municipal Enrique López i Blas Laguna, per la seva col·laboració en la senyalització i en l’organització de les festes i actes de l’Ajuntament; l’administrativa Núria González, per la seva implicació en les tasques i per la seva col·laboració en els esdeveniments del consistori; i Manuel Infante, per la seva col·laboració en la formació de la Policia Local en els darrers anys.

A nivell col·lectiu, els reconeixements han recaigut en els voluntaris de Protecció Civil; i en la Policia Local de Torredembarra.
Títol tall de veu 1
Títol tall de veu 2
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla