Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
09 de juliol del 2021
La Policia Local d’Altafulla reforça la plantilla amb cinc agents per als mesos d’estiu
Els nous efectius compliran funcions de seguretat i protecció ciutadana, ordenació del trànsit de vehicles i persones, vigilància i control
L'Ajuntament d’Altafulla ha presentat aquest dijous 8 de juliol els cinc agents que reforcen la plantilla de la Policia Local per als mesos d’estiu, i que finalment farà que compti amb 18 efectius. El Cap del cos policial, Jordi Gil, ha explicat que així se “sumarà un nou agent més en cada torn”. Cal tenir en compte que fins ara, la xifra d’agents real era de 13 a causa de l’interinatge del cos.

En aquest sentit, el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, confia que amb la convocatòria de noves places de carrera, previstes per al setembre, es resoldrà el problema de l'elevat interinatge a la plantilla. Per Molinera, aquesta situació és “inadmissible” i la solució implica regularitzar el cos de la Policia Local d’Altafulla.

Els cinc agents que s’han incorporat al cos desenvoluparan les funcions de seguretat i protecció ciutadana, ordenació del trànsit de vehicles i persones en les vies urbanes, i especialment, la vigilància i control en les zones de major confluència de visitants com és el Barri Marítim.

En aquest sentit, la temporada de platja a Altafulla ha començat amb tots els serveis de dutxes i rentapeus, zona esportiva al costat del Club Marítim, servei de socorrisme i salvament marítim, lavabos, megafonia, entre altres elements. Tot plegat ha permès, un any més, que la vila obtingui la Bandera Blava, al mateix temps que llueix el Premi Iniciativa Medi Ambient de la Diputació de Tarragona pel seu pla de gestió sostenible.
Jordi Gil, caporal de la Policia Local d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Gil, caporal de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla