Notícies
Foto: Policia Local d'Altafulla
06 d'agost del 2020
La Policia Local d'Altafulla reforça la vigilància sobre l'oci nocturn i els "botellons"
L'objectiu del cos policial és evitar que es produeixin concentracions de gent per beure alcohol al carrer, que es respectin els horaris establerts i que s'usi la mascareta
La Policia Local d'Altafulla ha decidit reforçar el servei de patrullatge al carrer coincidint amb l'arribada massiva de visitants i veïns de segona residència a l'estiu. També i, especialment, per les normes que regeixen en aquesta etapa de represa. D'aquesta manera es vol vetllar perquè es compleixin tots els preceptes específics de la llei respecte a qüestions com ara l'oci nocturn. Així, s'estan realitzant controls als establiments per vigilar els aforaments i, sobretot, que es compleixin els horaris de tancament.

D'aquesta manera s'incrementa la vigilància sobre l'ús de la mascareta, especialment en horari nocturn i entre els joves, col·lectiu que de manera més freqüent descuida aquestes mesures. I precisament aquest col·lectiu és un dels principals promotors dels coneguts com "botellons", en els que la Polica Local també hi està molt a sobre. Una ordenança municipal ja en prohibeix la seva celebració i, per tant, a Altafulla no es poden fer, però enguany, a més, cal tenir en compte que des de l'administració central també s'ha volgut regular aquest fenomen tenint en compte la prevenció de la Covid-19.

El sotsinspector en cap de la Policia Local d'Altafulla, Àngel Fernández, ha explicat a Altafulla Ràdio que si bé el reforç en la presència policial ja es fa habitualment durant l'estiu, enguany s'ha focalitzat més en aquests aspectes.

Des de la Policia Local insisteixen en la necessitat que la ciutadania prengui consciència de la necessitat de complir les normes en qualsevol cas. Però més encara, si cal, tenint en compte el risc que es corre en concentracions de grups de persones sense mantenir distàncies i sense mascareta.
Àngel Fernández, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla