Notícies
Foto: Policia Local de Roda de Berà
11 de juny del 2024
La Policia Local de Roda de Berà deté vuit persones en els darrers sis dies
Per un robatori amb violència, per un delicte de violació de domicili i a través dels diversos controls policials que es realitzen als accessos del municipi
Agents de la Policia Local de Roda de Berà van detenir el passat divendres un jove de 20 anys, veí de la localitat amb nombrosos antecedents delictius, per un robatori amb violència dins d’un dels càmpings del municipi.

El vespre del dia anterior es va rebre la denúncia per un robatori amb violència al càmping, en què l’autor dels fets va fugir amb el seu botí després de colpejar al vigilant de seguretat. Un cop recollida la denúncia de la víctima del robatori, qui no va patir cap lesió, i la del vigilant de l’establiment, qui va rebre un cop de puny, els agents van iniciar la recerca del presumpte lladre.

Després d’una intensiva cerca, el jove va ser detingut pels agents de la Policia Local els qui el van lliurar al cos de Mossos d’Esquadra per a la continuació de les diligències i la seva presentació davant l’autoritat judicial.

VIOLACIÓ DE DOMICILI

Dissabte passat una dona, propietària d’una segona residència a Roda de Berà, va presentar una denúncia davant la Policia Local per la violació del seu domicili. En arribar al seu immoble després de dues setmanes fora, havia trobat el pany de la porta canviat i amb persones dins.
Dues dotacions policials es van personar al domicili i van identificar un home i una dona, de 40 i 41 anys, respectivament, veïns de Valls. Un cop comprovat que no tenien cap document que acredités la propietat o el lloguer de l’habitatge, van ser informades i detingudes per un delicte de violació de domicili.

Es va demanar suport al cos de Mossos d’Esquadra, els qui es van fer càrrec dels dos detinguts per continuar les diligències.

CONTROLS ALS ACCESOS AL MUNICIPI

La Policia Local realitza de forma habitual controls als accessos dels diferents barris de Roda de Berà. Fruit d’aquests controls, en els darrers dies s’han detingut cinc persones que es trobaven en crida, recerca i detenció per diferents jutjats
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla