Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
09 de febrer del 2024
La Policia Local de Torredembarra deté tres individus per robatoris amb força
Els delictes s’han comès en un habitatge particular de la urbanització Marítima i a les instal·lacions del parc de biketrial
La Policia Local de Torredembarra ha detingut tres homes com a presumptes autors de robatoris amb força el passat 5 de febrer a la urbanització Marítima i a les instal·lacions del parc de biketrial.

La primera detenció es va produir al voltant de tres quarts de quatre de la tarda, al carrer del Cap de Sant Sebastià. La Policia Local va rebre l’avís d’una alarma que havia saltat en un habitatge i les càmeres de seguretat detectaven la presència d’un individu. A l’exterior de la propietat, els agents van trobar diversos objectes amagats, com ara roba, petits electrodomèstics, i eines, i a més a més van adonar-se que els panys de les portes estaven forçats.

En aquell moment va arribar un jove, que segons la policia torrenca era la mateixa persona que havia sortit a les imatges de la càmera de seguretat, al·legant que ell vivia a l’habitatge en qüestió. Es dona el cas que l’immoble havia estat ocupat però l’havien desallotjat aquell mateix matí i l’alarma de la nova propietat estava connectada. El jove va quedar detingut.

I unes hores més tard, al voltant d’un quart de dotze de la nit, la Policia Local va detenir dos homes veïns de Torredembarra que havien entrat al parc de biketrial. Tots dos duien la cara tapada i havien accedit a l’interior de la caseta de la instal·lació.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla