Notícies
Foto: Arxiu
12 de juliol del 2021
La Policia Local de Torredembarra deté un jove com a presumpte autor d’una agressió sexual a la platja
El cos policial també va decomissar armes que es venien a menors a la fira de la platja
La Policia Local de Torredembarra va detenir la setmana passada un jove com a presumpte autor d’una agressió sexual que va tenir lloc a la platja de la Paella. La víctima va alertar la Policia Local i un testimoni que es trobava a la platja havia fet una fotografia del presumpte agressor, el qual va marxar del lloc dels fets en direcció a Baix a Mar.

Agents de la Policia Local es van desplaçar a la platja de la Paella i, posteriorment, al Barri Marítim on un noi, que estava intimidant dues noies, va resultar ser el mateix que mostrava la fotografia del presumpte agressor. La Policia Local va detenir el jove i el va traslladar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del Vendrell.

Per altra banda, la Policia Local de Torredembarra informa que aquests darrers dies ha procedit al decomís de diferents armes prohibides a menors, els quals les haurien obtingut guanyant en jocs a la fira ubicada al port de la localitat. Agents adscrits a la unitat de policia administrativa van realitzar divendres passat a la tarda una inspecció a la fira i van comprovar que de manera visible i exposades al públic hi havia armes que només es poden vendre en llocs autoritzats i a persones majors d’edat, amb els corresponents permisos. Es tracta d’armes accionades per aire o gas, que poden causar danys a les persones si són manipulades intencionadament, així com intimidatòries donada la seva aparença de similitud a armes reals. S'utilitzen per a pràctiques d’air soft i galeries de tir amb aire comprimit.

Totes aquestes armes, un total de 17, van ser intervingudes de manera cautelar per la Policia Local de Torredembarra i es remetran a la Guàrdia Civil de la localitat de Valls. El responsable de la paradeta de la fira serà denunciat administrativament per incompliment del reglament d’armes
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla