Notícies
28 de desembre del 2015
La quarta edició del Concurs de Pessebres d’Altafulla tanca amb una desena d’inscrits
El jurat passarà casa per casa aquest dilluns a la tarda i farà públic el veredicte el proper 31 de desembre
La quarta edició del Concurs de Pessebres d’Altafulla ha tancat les inscripcions amb una desena d’inscrits, entre adults i infants, que en alguna ocasió han executat les tasques de manera conjunta. Es tracta d’una xifra de participació “bona i similar a altres anys”, segons la regidora de Festes d’Altafulla, Alba Muntadas, qui ha destacat la participació infantil donat que enguany s’ha fet difusió del certamen als centres educatius de la vila.

Com en la passada edició, en aquesta ocasió, tampoc s’inclou la categoria “Comerços”. El certamen únicament torna a contemplar enguany les categories “Infantil” (fins a 14 anys), amb un primer premi; i “Adult”, amb premis per als dos primers classificats.

Ara només falta que el jurat valori la feina dels treballs. De fet, és aquest dilluns a la tarda quan els seus membres passen casa per casa per posar-los nota. En cas de no trobar-hi ningú, els participants quedaran fora de concurs. El jurat valorarà de la mateixa manera els pessebres populars que els pessebres artístics. El veredicte es farà públic, finalment el proper 31 de desembre al portal web de l’Ajuntament, a altafulla.cat, i el lliurament de premis tindrà lloc el dia 4 de gener a les sis de la tarda en el marc del Parc de Nadal que hi haurà al pavelló municipal. Tot i haver-se lliurat els reconeixements, però, els pessebres hauran d’estar exposats fins el dia 6 de gener.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla