Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
11 de març del 2020
La regidoria de Cultura convoca una reunió el 19 de març per organitzar la Fira de Sant Jordi
Els vilatans que tinguin la voluntat de participar podran aportar les seves idees en la trobada que acollirà la Sala de Plens del consistori
La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, encapçalada per Gemma Maymó, ha donat el tret de sortida als preparatius de la Diada de Sant Jordi i ha convocat a la ciutadania a una reunió per començar a dissenyar el que serà la tradicional Fira de Sant Jordi al municipi.

L’edil ha explicat en l’entrevista concedida a l’Hora Local d’Altafulla Ràdio que “la línia a seguir serà la dels últims anys” i que l’objectiu de la trobada és que els vilatans i vilatanes que tinguin la voluntat de participar aportin les seves idees i propostes.

Pel que fa a la situació per l’evolució del coronavirus i les possibles conseqüències, Gemma Maymó s’ha mostrat optimista amb les possibilitats de dur-la a terme quan encara queda més d’un mes per a la gran cita del 23 d’abril.

La regidora de Cultura no ha revelat massa detalls sobre les novetats de la Fira de Sant Jordi 2020, tot i que sí que ha explicat que es farà un espectacle amb contes musicals i que l’Ajuntament participarà amb algun taller encara per definir.

La resta de novetats i propostes dels veïns es donaran a conèixer a partir de la primera reunió que tindrà lloc el pròxim dijous 19 de març a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Altafulla.
Gemma Maymó, regidora de Cultura
Gemma Maymó, regidora de Cultura
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es