Notícies
15 de febrer del 2016
La regidoria de Cultura manté les reunions amb la Generalitat per la cessió de la planta baixa de l’alberg
Fer ús d’aquest espai de titularitat publicaria permetria el trasllat del Centre d’Estudis i del PIJ, i, conseqüentment, l’ampliació de la Biblioteca
L’ampliació de la Biblioteca Municipal continua sent un dels temes pendents de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla. L’edil responsable de l’àrea, Jordi Molinera, s’ha reunit en diverses ocasions amb els representants territorials de la Generalitat per tal de trobar una solució a una demanda històrica al municipi. La intenció del consistori passa per un canvi de locals de diverses entitats. La biblioteca ampliaria el seu espai adherint l’actual local del Centre d’Estudis, també ubicat a les mateixes escoles Teresa Manero. Aquest centre es desplaçaria on actualment es troba el Punt d’Informació Juvenil (PIJ), i aquest darrer s’ubicaria a la casa de sota l’alberg, propietat de la Generalitat, que dóna cap a la torreta del Carrer Martí d’Ardenya i que es troba actualment buida. La cessió d’aquest espai per part del govern català seria l’acció que desencallaria aquesta redistribució d’espais. El fins ara responsable de Cultura a la Generalitat, Jordi Agràs, sempre havia vist amb bons ulls el projecte. Les eleccions al Parlament i el traspàs de càrrecs, però, han endarrerit les negociacions. Tot i això, el regidor altafullenc, Jordi Molinera, “espera rebre una resposta abans de l’estiu”. A hores d’ara falta presentar el projecte de manera oficial, i l’Ajuntament resta a l’espera que els nous representants assumeixin les responsabilitats.

De moment, Molinera ha confirmat que existeix “bona sintonia”. En les darreres setmanes ja s’ha reunit amb el nou delegat del Govern al Camp de Tarragona, Oscar Peris, i amb la Secretària General de Joventut, Marta Vilalta. Queda pendent ara una trobada amb el delegat territorial de Joventut, encara per definir.

A l’espera d’aquestes noves reunions, el regidor de Cultura preveu “un ambient positiu i optimista respecte la línia que se seguirà amb aquells equipaments de titularitat pública perquè tinguin un ús pels veïns”.
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla