Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
07 de juliol del 2021
La regidoria de Cultura preveu l’obertura de la Bibliomar per a la setmana vinent
El servei resta a l’espera de la incorporació de l’auxiliar de biblioteca que se’n farà càrrec i dels últims arranjaments de l’espai
La Bibliomar d’Altafulla ja està instal•lada des de fa una setmana i escaig al Parc de Voramar. Els veïns i visitants que han passat per la zona ja han pogut veure com l’espai ha recuperat el seu lloc habitual dos anys després, ja que a l’estiu de 2020 va quedar relegada a les dependències municipals a causa de la pandèmia del coronavirus. La posada en marxa del servei es preveu per a la setmana vinent, tot i que des de la regidoria de Cultura es mostren prudents a l’hora de fixar un dia concret perquè encara resten pendents alguns tràmits indispensables.

Així ho ha reconegut la regidora responsable de l’àrea, Gemma Maymó, als micròfons d’Altafulla Ràdio. L’edil ha explicat que tot just acaba de cloure el procés de la borsa d’auxiliar de biblioteca, del qual sortirà la persona que s’encarregarà de la Bibliomar aquest estiu. A partir de la seva incorporació s’ultimaran els últims detalls del servei.

Com en altres àrees, la posada en marxa de la Bibliomar s’ha endarrerit a causa dels efectes derivats de la Covid-19. Malgrat això, els altafullencs i altafullenques, com també els visitants, podran gaudir d’un dels serveis emblemàtics de la vila. Un servei que, això sí, enguany es veurà limitat pel que fa a les activitats que ofereix habitualment, sobretot a la canalla.

El que sí que ja s’ha establert és l’horari de la Bibliomar. L’espai obrirà els dilluns i divendres de 10h a 14h, i els dimarts, dimecres i dijous de 16.30h a 20h.
Gemma Maymó, regidora de Cultura
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla