Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
08 de març del 2016
La seguretat i la comoditat del visitant i l’aposta per un públic infantil marcaran el full de ruta de la XVI Nit de Bruixes d’Altafulla
Els paradistes que estiguin interessats en prendre-hi part tenen temps per inscriure’s fins el 15 de març a l’Oficina de Turisme
La setzena edició de la Nit de Bruixes d’Altafulla buscarà “descongestionar l’afluència de visitants a la Vila Closa”. Donada la coincidència de la seva celebració, el 24 i 25 de juny, amb Sant Joan i amb un pont, des de l’organització han decidit optar enguany per traslladar la part gastronòmica a les zones verdes de les Eres de l’entorn del Castell. L’objectiu del canvi, segons el coordinador de la mostra, Diego Spano, és “prioritzar la seguretat i la comoditat del visitant”.

Un altre dels aspectes que marcaran el full de ruta de l’edició d’enguany és l’aposta pel públic infantil. Diego Spano és conscient que “per donar continuïtat en el temps a la festivitat i assegurar el seu futur, cal apropar-la als més joves com més aviat millor”. L’organització també està treballant en altres novetats, que no donarà a conèixer, però, fins el mateix dia de la celebració. Els paradistes que estiguin interessats en prendre-hi part tenen temps per inscriure’s fins el 15 de març a l’Oficina de Turisme d’Altafulla.

Des del passat mes de desembre que també estan en marxa els preparatius de la XIX Fira d’Artesans. Diego Spano ha volgut diferenciar als micròfons d’Altafulla Ràdio “els camins i els objectius tan diferents que persegueixen ambdues mostres”. Ha definit la primera com una “festa familiar”; i la segona, com “una fira d’artesans per a artesans”.

En el cas de la Fira d’Artesans, que tornarà a fer parada al municipi del 18 al 21 d’agost, hi ha temps per inscriure’s fins a finals d’aquest mes de març a través del correu electrònic artesansaltafulla@gmail.com. Habitualment, el Col·lectiu d’Artesans rep vora les 700 sol·licituds, de les quals cal fer-ne una tria “prioritzant la qualitat”. Diego Spano ha avançat que enguany la jornada de dijous –la qual dóna el tret de sortida a la mostra- oferirà “molt de soroll i alegria”.
Diego Spano, coordinador de la Nit de Bruixes
Diego Spano, coordinador de la Nit de Bruixes
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla