Notícies
Foto: Associació Mediambiental la Sínia
30 de maig del 2023
La Sínia celebra el Dia del Medi Ambient amb una jornada de voluntariat el 3 de juny a la desembocadura del Gaià
Entre les accions que s’hi duran a terme hi ha la retirada de deixalles, el control de la flora invasora exòtica i captació de sorra
L’Associació Mediambiental la Sínia celebra aquest dissabte 3 de juny, a partir de les 10.30h, a la desembocadura del riu Gaià, la Setmana de la Natura i el Dia Mundial del Medi Ambient. El punt de trobada serà allà mateix, i des de l’entitat altafullenca coordinaran les diverses accions que s’hi pretenen desenvolupar per contribuir a la millora de l’entorn.

Entre les accions que s’hi duran a terme hi ha la retirada de deixalles, el control de la flora invasora exòtica, i la captació de sorra. Els interessats en participar-hi tenen a l’abast un formulari per inscriure’s, al web de l’entitat, dins l’apartat d’esdeveniments (www.riugaia.cat/esdeveniments). I, si es desitja, per a demanar més informació es pot enviar un correu a l’adreça electrònica voluntariat@riugaia.cat.

Aquesta jornada com les diverses activitats que realitza La Sínia, s’emmarquen en l’objectiu principal d’aquesta entitat altafullenca com és la conservació i preservació del medi natural i la difusió d’aquests valors entre la societat. En aquest sentit el voluntariat, com expliquen, és un pilar de l’associació, des del 1997.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla