Notícies
05 de novembre del 2014
La territorial d’Altafulla de l’ANC crida la ciutadania a omplir La Violeta en un acte polític a favor del sí-sí
La convocatòria tindrà lloc aquest dimecres a les 19h, amb el suport d’ERC i CDC, en el marc de la campanya ‘Ara és l’hora’
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural insisteixen que el 9-N es votarà tot i la suspensió del Tribunal Constitucional (TC). Ambdues entitats han demanat un darrer esforç a la ciutadania, que han batejat amb el nom de ‘Marató9N’, perquè el diumenge hi hagi cues de votants "quilomètriques" a "les portades de la premsa internacional".

Un missatge que té ben clar la Territorial de l’Assemblea a Altafulla. El col•lectiu, amb el suport d’ERC i CDC, ha convocat per aquest dimecres l’acte polític a favor del Sí-Sí ‘Omplim La Violeta’. La trobada tindrà lloc a les 7 de la tarda en el marc de la campanya ‘Ara és l’hora’.

La convocatòria podria anar acompanyada d’una cassolada, a partir de les 10 de la nit, en contra de la sentència del TC i de les decisions de l’Estat. Aquesta es tracta d’una iniciativa complementària que s’ha posat en marxa a través de les xarxes socials.

La coordinadora de la territorial altafullenca, Marta Ollé, ha explicat que la voluntat és continuar treballant perquè “el 9-N els catalans puguin expressar la seva voluntat de decidir sobre el seu futur, amb el compromís de les institucions i el Govern de Catalunya”. Ollé s’ha mostrat satisfeta amb la resposta del president, Artur Mas, i s’ha mostrat convençuda que el diumenge “podrem mostrar al món el que volem”.

Tot i això, des de l’ANC no deixen de mantenir-se expectants per saber com es viurà la jornada. Marta Ollé pensa que a Altafulla es desenvoluparà amb normalitat, i que en cas que no obrin les portes de l’Institut, caldrà “buscar solucions alternatives, i treure les urnes al carrer, sempre amb la calma i el civisme propis del poble català”.

De moment, el conseller de la Presidència i portaveu, Francesc Homs, ha assegurat que el Govern mantindrà el procés participatiu del 9-N malgrat la suspensió del TC, i ha anunciat la presentació d'una demanda contra el govern espanyol davant del TS acusant-lo d'atemptar contra el dret de participació i les llibertats.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla