Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
01 de març del 2024
La urbanització Brises del Mar d’Altafulla ja disposa de transport escolar gratuït per anar a l’Institut
El servei s’ha posat en funcionament aquest divendres i és el mateix que utilitza l’alumnat d’altres municipis del Baix Gaià
La urbanització d’Altafulla Brises del Mar gaudeix des d’aquest divendres 1 de març de servei de transport escolar i gratuït per als alumnes d’ESO. L’ofereix el Consell Comarcal del Tarragonès, que aprofita el viatge a l’Institut d’Altafulla que ja fa l’autocar provinent dels municipis de l’interior del Baix Gaià i que estan adscrits al centre altafullenc, com són la Riera de Gaià, la Nou de Gaià, Vespella de Gaià i Salomó.

La mesura és fruit de l’acord que han subscrit la regidoria d’Educació d’Altafulla, encapçalada per l’edil Eva Martínez, i l’ens supramunicipal, que és el responsable titular del servei. I és que fins ara, l’alumnat de Brises del Mar no comptava amb aquest mitjà, ja que el municipi, en ser població de recepció d’alumnat d’altres centres, no figurava a la llista del transport escolar.

Ara s’ha arribat a la conclusió que el fet que Brises del Mar sigui un nucli urbà aïllat del centre d’Altafulla, fa que les dificultats de transport escolar que ha d’afrontar l’alumnat d’altres municipis del Baix Gaià siguin les mateixes que les dels residents d’aquesta urbanització del nord d’Altafulla. I per la regidora d’Educació és “un pas endavant molt important”. Martínez, en aquest sentit, ha dit que es facilita el transport escolar gratuït a “uns veïns i veïnes d’Altafulla que tenen les mateixes condicions desfavorables que altres alumnes que provenen d’altres municipis i estudien al nostre Institut”. El que queda de curs d’enguany, de fet, aprofitaran l’autocar tres alumnes, i la previsió és que la xifra incrementi de cara a l’any vinent.

L’horari de la parada de Brises del Mar és a les 08:05h i l’hora de tornada és a les 14:45h per a tot l’alumnat. La companyia d’autobusos encarregada del servei és l’Empresa Plana.
Eva Martínez, regidora d'Educació d'Altafulla
Eva Martínez, regidora d'Educació d'Altafulla
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla