Notícies
Foto: URV
15 de maig del 2024
La URV es manté com la segona millor universitat catalana i de l’Estat espanyol de menys de 50 anys
El ‘Young University Ranking’ del Times Higher Education la considera la 112a millor universitat jove i reafirma la seva excel·lència en docència, recerca i transferència de coneixement
La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha estat reconeguda un cop més al ‘Young University Ranking’ de Times Higher Education (THE), que inclou les millors universitats del món amb menys de 50 anys d’història.

Segons aquesta classificació, la URV millora respecte l’any passat: se situa com la 112a universitat amb millor puntuació de les 1.172 que han estat analitzades i destaca com la segona universitat catalana i de l’Estat espanyol, només per darrera de la UPF.

El ‘Young University Ranking’ inclou 673 universitats joves —68 més que en l’edició anterior— de 79 països que han assolit un alt nivell d’excel·lència. Si bé es tenen en compte dades de 1.172 universitats, no totes acaben apareixent al rànquing, que basa el seu funcionament en tretze indicadors relacionats amb cinc categories: docència (entorn d’aprenentatge), recerca (volum i reputació), citacions (impacte dels treballs publicats), internacionalització (del personal, estudiants i professorat) i transferència de coneixement.

Igual que en edicions anteriors, aquesta metodologia dona menys pes a la reputació, mesurada mitjançant enquestes, per reflectir les característiques especials de les universitats més joves.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla