Notícies
Foto: URV
30 de maig del 2023
La URV és al top 10 de les universitats de l’Estat segons el rànquing Conocimiento y Desarrollo
El centre destaca en la transferència de coneixement, l'orientació internacional i la contribució al desenvolupament regional
La Universitat Rovira i Virgili se situa entre els deu primers llocs del rànquing de la Fundació Conocimiento y Desarrollo (CYD), que mesura la qualitat del sistema universitari espanyol. Ho fa comparant el rendiment de 80 de les 86 universitats públiques i privades de l’Estat en cinc àmbits: ensenyament i aprenentatge; recerca; transferència de coneixement; internacionalització, i contribució al desenvolupament regional.

Més concretament, la URV ha situat 21 dels 36 indicadors que s’analitzen en aquest rànquing en el grup de major rendiment i onze en el de rendiment intermedi. Segons aquests indicadors, la Universitat destaca especialment en transferència de coneixement, orientació internacional i contribució al desenvolupament regional, situant-se entre les tres primeres universitats de l’Estat en aquests àmbits institucionals.

La Universitat Rovira i Virgili comparteix la vuitena posició al top 10 amb la Universitat Pompeu Fabra, ja que totes dues tenen 21 indicadors de major rendiment relatiu. Per davant hi figuren l’Autònoma de Barcelona, la de Navarra, la Carlos III de Madrid, l’Autònoma de Madrid i la de Barcelona, que comparteixen posició, la Pontificia Comillas i la de Deusto.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla