Notícies
05 de gener del 2016
La Via Augusta, punt de mira de l’àrea d’Urbanisme d’Altafulla per aquest 2016
El projecte es farà realitat gràcies a les inversions previstes dins del pressupost dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017
Ara fa tot just un any, l’Ajuntament d’Altafulla anunciava la seva intenció de convertir l’actual traçat del carrer Via Augusta en una mena de bulevard com ho és ara l’avinguda Marquès de Tamarit en el seu tram central. Un projecte en el qual el nou equip de govern sorgit de les eleccions del passat mes de maig hi continua treballant. De fet, la intenció de l’àrea d’Urbanisme, segons ha avançat la regidora Marisa Méndez-Vigo, és elaborar un pla de reurbanització, que contempli les aportacions i suggeriments de la ciutadania.

El primer pas d’aquest projecte es donarà aquest mateix mes de gener, quan s’iniciaran les obres del dipòsit de pluvials a la rotonda dels càmpings Don Quijote i Santa Eulàlia de la part final del vial. L’actuació, més enllà de millorar la xarxa general d’aquestes aigües, també preveu una millora del carrer fins la rotonda del Puntet.
Les tasques suposaran variacions i restriccions en la circulació del trànsit, i es preveu que estiguin enllestides abans de l’estiu.

El projecte de la Via Augusta es podrà fer realitat gràcies a les inversions previstes dins del pressupost dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla