Notícies
Foto: MNAT
09 de febrer del 2024
La vil·la romana dels Munts obre les portes per donar a conèixer la vida de les elits que hi residia
Aquest diumenge els visitants podran gaudir d’un recorregut comentat per les diferents estances del conjunt arqueològic
La vil·la romana dels Munts d'Altafulla obre les portes, de nou, aquest diumenge 11 de febrer. I serà per oferir un cop més la visita guiada ‘La vida de les elits vora Tàrraco’. En aquest sentit, des del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT), que és qui gestiona l’espai, expliquen que un expert conduirà els assistents en un recorregut comentat per les diferents estances del conjunt arqueològic.

L’objectiu de la visita és que aquella gent que hi assisteixi conegui sobre el terreny els aspectes de la vil·la que li donen el seu particular caràcter imperial així com la vinculació del jaciment amb les persones poderoses de Tàrraco i elits de l'època. Segons ha assegurat a Altafulla Ràdio la directora del Museu, Mònica Borrell, el luxe dels Munts vindria donat per aspectes arquitectònics i de decoració.

En el marc de l’activitat es podran visitar diversos espais del conjunt monumental, com per exemple la residència i les seves estances així com els equipaments termals ricament decorats.

La visita té un preu per persona de 5 euros excepte per als menors de 5 anys, que poden accedir al recinte gratuïtament. Es poden obtenir els tiquets al web www.mnat.cat/entrades o bé al mateix recinte museístic ubicat al passeig del Fortí.

L'itinerari es pot recórrer a partir de les 11h. i fins a les 12.30h. I per fer-se amb més informació cal consultar el web del MNAT, escriure un correu electrònic a l'adreça mnat@gencat.cat o bé trucar al 977 25 15 15.
Mònica Borrell, directora del MNAT
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla