Notícies
Foto: MNAT
01 de juliol del 2021
La Vil·la Romana dels Munts d’Altafulla inicia aquest dissabte les visites teatrelitzades de la temporada d’estiu
Les visites es faran amb una primera sessió familiar de 18.30h a 19.30h, i una segona dirigida al públic general de 20h a 21h
La Vil·la Romana dels Munts d’Altafulla torna a formar part del programa d’activitats d’estiu del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, que enguany té per nom ‘Estiueja al MNAT’. Un any més, doncs, el duumvir de Tàrraco, Caius, i la seva dona Faustina conviden a tothom a conèixer la seva residència a Altafulla.

Durant la visita, els amfitrions explicaran com era la vida en aquesta vil•la a la vora del mar. Les visites es duran a terme del 3 de juliol al 18 de setembre amb una primera sessió familiar de 18.30h a 19.30h, i una segona dirigida al públic general, de 20h a 21h. Ambdues s’oferiran tant en català com en castellà.

El preu per al públic general és de 4 euros. Els titulars del Carnet Jove, els majors de 65 anys o les persones que pertanyen a una família nombrosa o monoparental, han de pagar 2 euros.

La visita a la Vil·la Romana dels Munts d’Altafulla és una de les moltes activitats que el MNAT ha preparat per a aquest estiu. La programació s’enceta aquest divendres 2 de juliol amb la visita al teatre de Tarragona i s’allargarà fins al 19 de setembre. Durant aquest període ofereix visites guiades, visites teatrelizades, propostes musicals i una nova activitat interactiva.

Per consultar totes les activitats o demanar més informació, cal trucar al telèfon 977 25 15 15 o enviar un correu a l’adreça electrònica mnat@gencat.cat. Per a la reserva d’entrades cal accedir a la web www.mnat.cat/entrades.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla