Notícies
22 de juny del 2015
La web de la segona edició de l’Altacústic ja està en marxa, i les entrades es posaran a la venda aquesta mateixa setmana
Roger Mas serà el cap de cartell, i s’afegeix al programa la formació Es Declivi, liderada per Joan Colomo, qui ja va actuar l’any passat
L’Altacústic disposa des d’aquest cap de setmana de pàgina web pròpia, www.altacustic.cat. El Festival de Música Independent i de Petit Format d’Altafulla ha fet públic el programa de la que esdevindrà la seva segona edició. Una reedició de la iniciativa que enguany vindrà marcada per una ampliació a tres dies de la mostra, i per un increment de grups participants. Unes formacions, a més, que s’han incrementat a última hora amb una nova banda, ‘Es Declivi’, encapçalada per Joan Colomo, qui ja va prendre part del festival en la passada edició amb molt d’èxit. En aquesta ocasió, actuarà el dissabte 18 a tres quarts d’1 de la matinada, acompanyat de Mau Boada i Joan Pons.

El regidor de Cultura, Jordi Molinera, ha avançat als micròfons d’aquesta casa que els preparatius van a bon ritme. La previsió és que les entrades per a l’únic concert de pagament, el de Roger Mas, es posin a la venda aquesta mateixa setmana. Des de l’organització també treballen ara en tota la logística del festival, i estudien la possibilitat de posar també a la venda marxandatge.

Aquesta segona edició del certamen se celebrarà els dies 17, 18 i 19 de juliol en tres escenaris: les Escales de la Placeta, les Escales del carrer Nou (Escenari Estrella) i la Plaça del Pou.
El cap de cartell serà Roger Mas, qui actuarà el diumenge dia 19 a les 8 del vespre a l’anomenat Escenari Estrella. Una altra de les actuacions centrals, pel que fa a proximitat de la formació i a la seva implicació amb la vila, serà la de Satèl·lit, que el divendres 17 a les 10 de la nit a l’Escenari del Pou presentarà el seu disc ‘Aeroports’. Un dels seus membres, Oriol Maymó, ha expressat el plaer de fer-ho “a casa”.
El divendres també actuaran Nico Roig (20h Escenari de La Placeta), Copa Lotus (21h Escenari Estrella), i Qu4rt Pr1mera (23:30h Escenari del Pou).
El dissabte serà el torn de Núria Graham (20h Escenari Placeta), de Ferran Palau (21h Escenari Estrella), de Pearson (22h Escenari del Pou), Nyandú (23:30h Escenari del Pou), i de Es Declivi (00:45h Escenari del Pou).
El punt i final el posarà Roger Mas, el diumenge a les 8 del vespre a l’Escenari Estrella.

El festival torna a comptar enguany amb el patrocini d’Estrella Damm i la col·laboració dels restaurants i bars del municipi, amb un pressupost de 10.000 €. La voluntat és mantenir el model i consolidar el format que es va posar en marxa l’any passat, i va rebre molt bona acollida per part del públic.
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla