Notícies
Foto: GEPEC-EdC
12 de juliol del 2021
La Xarxa Catalana per a una Transició Energètica Justa demana que se suspenguin tots els projectes de centrals eòliques que hi ha en tràmit
La plataforma assegura que la millor via per afrontar el canvi de model de transició energètica és la derogació "immediata" del decret de les renovables
La polèmica per la proliferació de centrals eòliques en determinats punts del territori continua. Ara, la Xarxa Catalana per a una Transició Energètica Justa ha exigit la suspensió temporal de tots els projectes que estan en tràmit, fins que s’hagi renovat la normativa.

La plataforma, que aplega 88 entitats, insisteix que la millor via per afrontar el canvi de model de transició energètica és la derogació "immediata" del decret de les renovables.

De fet, la setmana passada, la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, va anunciar al Parlament la voluntat de modificar aquest decret de cara a la tardor.

Per la seva banda, però, els grups ecologistes asseguren que això pot quedar en pura retòrica si, en paral·lel, no s’aturen els projectes que ja s’estan tramitant. La Xarxa Catalana per a una Transició Energètica Justa remarca, en aquest sentit, que cal establir uns criteris "rigorosos" respecte a les condicions que han de complir les grans centrals.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla