28 d'agost del 2018
La xef del Restaurant Voramar Cal Vitali d’Altafulla triarà el millor arròs del 2018
L’establiment altafullenc va guanyar el premi al Millor Arròs d’Espanya al 2017 i enguany farà de jurat per decidir el millor del 2018
L’arròs de presa ibèrica, bolets i maionesa de foie ja és tot un clàssic a la carta del Restaurant Voramar Cal Vitali d’Altafulla i un dels més demanats pels clients que s’acosten a aquest establiment situat al parc del Voramar de la localitat.
La seva xef, la Sara Nicolás Vitali, va tenir l’honor de ser la guanyadora del el I Concurs del Millor Arròs d’Espanya al 2017 i en l’edició d’enguany d’aquest concurs, hi participarà com a jurat.
El Millor Arròs d’Espanya és una campanya de la Federació Espanyola d’Hostaleria i de la Federació de Cuiners i i Resposters d’Espanya amb el suport de la multinacional alimentària Unilever Food Solutions, i que enguany ha tornat a endegar-se per segon any consecutiu amb l’objectiu de promoure el consum d’arròs en el món de la restauració.
En aquesta segona edició, la xef serà qui triï, amb altres membres del jurat, quina és l’especialitat d’arròs més gustosa, tot un honor, com ha explicat la mateixa Sara Nicolás.
Des que el passat mes d’octubre guanyés el I Concurs del Millor Arròs d’Espanya , l’establiment altafullenc ha notat una afluència de gent que pregunta per la nova especialitat que han incorporat a la carta. L’arròs cremós amb shitake i presa ibèrica amb maionesa de foie es va endur el premi per estar “perfectament equilibrat en aroma, sabor i textura”, segons el jurat format per prestigiosos xefs amb Estrella Michelin.
El secret del plat com recorda la seva autora, és “el punt de cocció i els ingredients de primera qualitat”, una especialitat que clients demanen i venen expressament a provar.
En la primera edició, més de mil establiments de tot l’estat van participar per ser els guardonats amb el premi al millor arròs. Després d’una tria que es fa per votació popular al web de la campanya, el millor arròs de l’any es decideix en la final, que enguany es farà el 31 d’octubre, amb sis establiments finalistes.
El restaurant altafullenc Voramar Cal Vitali està a punt de cloure la temporada forta d’estiu, en un any important, com explica la seva xef.
A més del premi al millor arròs, el restaurant altafullenc s’ha endut enguany el premi a la millor tapa per ‘Eclipsi d’arròs’ en la 3a Ruta gastronòmica d’Altafulla, que organitza l’Ajuntament de la localitat.
Sara Nicolás, xef del restaurant Voramar d'Altafulla
Sara Nicolás, xef del restaurant Voramar d'Altafulla
Sara Nicolás, xef del restaurant Voramar d'Altafulla